Technieken

Kunststofbewerking

Kunststof bewerken op milieuvriendelijke wijze

Blow-up Industry is uw betrouwbare partner als het gaat om kunststofbewerking. Wij gebruiken meerdere technieken om kunststof te bewerken, waaronder buigen, frezen, lasersnijden, zagen en polijsten, om zo tot een eindproduct te komen dat perfect voldoet aan uw wensen en eisen. Onze bewerkingen en producties worden zo milieuvriendelijk mogelijk uitgevoerd. Vraag direct naar de mogelijkheden.

Betrouwbare partner van ontwerpfase tot uitvoering

Milieuvriendelijke productie

Buigen, frezen, lasersnijden, zagen, polijsten en meer

Mogelijkheden kunststofbewerking

Blow-up Industry heeft jarenlange ervaring met kunststofbewerking en onze experts kunnen gegarandeerd een eindproduct creëren dat perfect voldoet aan uw wensen en eisen. Schakel ons gerust vroeg in uw proces in, dan kunnen wij u ook van gedegen advies voorzien. Wij kunnen een breed scala van bewerkingen uitvoeringen op kunststof producten, waaronder:

Buigen

Frezen

Lasersnijden

Zagen

Polijsten

Vakmensen en een effectieve aanpak

Ons team van betrouwbare vakmensen werkt nauwkeurig aan uw product. Voor elke opdracht kijken we zorgvuldig naar welke productie- of bewerkingsmethode het meest geschikt is, om zo effectief te kunnen produceren en de hoogst haalbare kwaliteit te behalen. Door onze expertise kunnen wij meedenken en advies uitbrengen en u van dienst zijn tijdens de ontwerpfase én tijdens de uitvoering.

Milieuvriendelijke productie

Niet alleen effectief produceren is voor Blow-up Industry belangrijk, maar ook milieuvriendelijk produceren. Daarom denken wij bij alles in onze productieprocessen na over wat de impact van deze processen is op het milieu. Zo gebruiken we zoveel mogelijk Greencast gerecycled helder acrylaat en gegoten acrylaat gemaakt van 100% gerecycled post- en pre-consumer plexiglas. Dit materiaal is in veel kleuren te leveren en als uw kleur er niet bij zit, kunnen wij deze voor u printen.

Hugo
display
Vodafone
Schiphol

Andere technieken

Blow-up Industry is gespecialiseerd in het vormen van objecten uit piepschuim (EPS). Hierbij maken wij gebruik van verschillende technieken, waaronder:

Vraag naar de mogelijkheden!

Heeft u een project op het gebied van kunststofbewerking? Blow-up Industry is uw betrouwbare partner en staat voor u klaar met vakkennis, advies en expertise. Wij denken graag met u mee, zowel in de ontwerpfase als in de uitvoering. Neem dus gerust contact met ons op, ook als u het idee nog niet helemaal vorm heeft gegeven. Wij helpen u graag verder.

Schiphol
Vodafone
Schiphol