Over ons

Blow-up Industry is een vervaardiger van blow-ups, logo’s, beelden, meubelen, letters, 3D-objecten, bloembakken, EPS bekistingen en meer, gevestigd in Groningen.

Met behulp van onze geavanceerde machines en innovatieve technieken kunnen wij een enorm breed scala aan objecten maken voor verschillende markten en toepassingen. Zo produceren wij bijvoorbeeld logo’s, letters en blow-ups voor bedrijven, waarmee zij hun bedrijfsruimte, winkel of kantoor in the picture kunnen zetten en écht de aandacht kunnen trekken van hun klanten. Maar we produceren ook EPS bekistingen en mallen voor de bouw en (kunst)objecten die gebruikt kunnen worden in de openbare ruimte, of bijvoorbeeld bij evenementen en concerten. En eigenlijk is dit slechts een greep uit wat wij allemaal kunnen maken.

Hugo

Wij werken voornamelijk met piepschuim (EPS). Dit materiaal is licht van gewicht, waardoor het heel goed handelbaar en verplaatsbaar is en ook gemakkelijk hangend gemonteerd kan worden. Door middel van een speciale coating kunnen we ervoor zorgen dat het piepschuim ook buiten toe te passen is. Deze coating zorgt ervoor dat het piepschuim kras- en slagvast, vorstbestendig, kleurecht en bacterieafstotend wordt en ook dat het bestand wordt tegen water en vuil. Lees meer over coatings om de mogelijkheden te bekijken.

Daarnaast kunnen wij er met een speciale behandeling voor zorgen dat het piepschuim voorzien wordt van een geldend brandcertificaat (welke we er uiteraard bij leveren), waardoor het object ook toepasbaar is op plekken waar geldende brandvoorschriften een vereiste zijn, zoals vliegvelden en openbare gebouwen.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. interieurbouwbedrijven, musea, overheidsinstellingen, zorginstellingen, retailbedrijven, vliegvelden, architecten en decorbouwbedrijven.

De mogelijkheden zijn dus grenzeloos! Heeft u een object in gedachten? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag samen met u na over de uitvoering van het object, om zo tot de juiste oplossing te komen.

Magnum
Design-extrieur-ellementen-Blowup-industry7.jpg
Diabetes