Technieken

Frezen

In elke gewenste vorm

Op onze locatie in Groningen beschikken wij over de nieuwste machines om uw object perfect te kunnen vormgeven. Zo beschikken we ook over de allernieuwste, 5-assige, computergestuurde freesmachine. Met deze machine kunnen wij objecten in iedere vorm frezen. U zult verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is met deze machine!

Objecten in iedere vorm

Nieuwste computergestuurde freesmachine

Objecten inscannen mogelijk

Frezen: alle mogelijke vormen

Met onze 5-assige freesmachine kunnen wij piepschuim in iedere gewenste en denkbare vorm frezen. Of het nu gaat om een 2D object of een 3D blow-up: met deze machine kunnen wij het maken. De meest complexe vormen zijn voor ons geen uitdaging en u geniet bij ons van volledige vormvrijheid. Zo bent u bij ons verzekerd van het object dat u voor ogen heeft en vindt u bij ons gegarandeerd een oplossing voor uw vraagstuk.

 

Objecten inscannen

Is het object dat u wilt laten frezen een kopie, een verkleining of een vergroting van een bestaand object? Wij beschikken over een compacte mobiele scanner, waarmee we op locatie ieder object kunnen inscannen. De scanner wordt vervolgens aan de freesmachine gekoppeld en uw object wordt geheel in vorm in de gewenste afmeting uit piepschuim gefreesd.

frezen
frezen
Frezen

Gloeien ook mogelijk

Naast een freesmachine beschikken we in ons machinepark ook over een gloeidraadmachine. Deze machine kan zowel kantelen als draaien, waardoor ook hiermee piepschuim gesneden kan worden tot de gewenste vormen. Voor deze machine geldt dat het vooral geschikt is voor rechte en ronde vormen. Afhankelijk van het piepschuim object dat u wilt laten maken gebruiken we de freesmachine of de gloeidraadmachine. Dat we het kunnen maken, weten we in ieder geval zeker.

Andere technieken

Naast het frezen van EPS piepschuim met onze 5-assige freesmachine maken we ook gebruik van andere technieken om het object dat u wilt laten maken te vormen. Lees er door op de linkjes te klikken meer over:

Vraag naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar de mogelijkheden van het frezen van EPS piepschuim? Heeft u een object in gedachten dat u wilt laten frezen? Neem in alle gevallen contact met ons op. Wij helpen u graag, zowel tijdens het ontwerpproces als tijdens het uitvoeringsproces.