Magnum

Blowupindustry.com
Over onsNeem contact op
De veelzijdigheid met Magnum bij blowupindustry

Wij hebben een scala aan diensten
Commerciële & Design 

Bij Blowupindustry.com bent u op het juiste adres voor op maat gemaakte EPS, XPS (Piepschuim) en Polyether producten. EPS, XPS en Polyether zijn veelzijdige producten die door middel van de juiste technieken gesneden of gefreesd kunnen worden tot een veelbelovend eindproduct.

Wij denken graag samen met u na om tot de juiste oplossing te komen. Het snijden van letters, logo’s in kleine en grote vormen maar ook het frezen van kunstwerken of modellen is ons dagelijks werk. Tevens maken we EPS bekistingen en mallen voor de bouw.

De afwerking van het eindproduct met een coating kan door Blowupindustry voor u worden verzorgd. Dit kan een watergedragen verf (latex) zijn of een Polyurea coating in een sinaasappelstructuur of gladde afwerking, maar ook met een UV bestendige Top Coat.

Polyurea hotspray coating

Polyurea coatings zijn hoog reactief en harden binnen enkele seconden uit. Polyurea hotspray biedt door deze eigenschap direct resultaat tijdens de uitvoering en zijn daardoor al na enkele seconden tastbaar.

EPS (piepschuim)

Blowupindustry biedt voor veel branches een breed scala aan EPS producten. Of het nu gaat om Reclame letters of logo's, blowups of voor de bouw en industrie Blowupindustry kan dit voor u invullen. Uniek aan EPS is dat dit voor 98% uit lucht bestaat!

9

XXL Reclame

Als we het hebben over XXL dan maken we het ook XXL. Met de materialen EPS, XPS gecoat dmv onze onverwoestbare Polyurea coating is niks te groot.

Interieur & Design

Foam coating wordt met name toegepast in de meubel-, medische, orthopedische industrie. De foam coating van BUSA, oftewel zachtschuim coating, is bedoeld als decoratieve en functionele coating waarbij de karakteristieken van de ondergrond voelbaar blijven.

Industrie

Het verwerken van hotspray coatings wordt gedaan met speciale spuitapparatuur. Wij beschikken over een GRACO E20 machine met een probler p2 pistool om zeer mooi werk af te leveren. Voor de meeste industriële toepassingen.

Over ons & waarom wij
Het beste zijn voor ieder idee!

Wij denken graag samen met u na om tot de juiste oplossing voor uw vraag te komen. Het snijden van letters, logo’s in kleine en grote vormen maar ook het frezen van kunstwerken of modellen is ons dagelijks werk. Tevens maken we EPS bekistingen en mallen voor de bouw.

De afwerking van het eindproduct met een coating kan door Blowupindustry voor u worden verzorgd. Dit kan een watergedragen verf (latex) zijn of een Polyurea coating in een sinaasappelstructuur of gladde afwerking, maar ook met een UV bestendige Top Coat.